ShowbizzTime

Verdwijnt Karen Damen uit 'Familie' nu ze weer gaat zingen? Actrice komt met verrassend antwoord

Karen Damen als Vanessa in Familie
I Foto: VTM I
door Redactie

Karen Damen heeft vandaag zeer groot nieuws aangekondigd. Zo gaat de 48-jarige actrice binnenkort touren door Vlaanderen met haar gloednieuwe theatershow ‘De eerste keer’. Maar zal dat ook gevolgen hebben voor haar rol in ‘Familie’?

Op 13 december gaat in de Arenberg in Antwerpen ‘De eerste keer’ in première, de gloednieuwe theatershow van Karen Damen. “We hebben het idee om liedjes te zingen en die aan elkaar te babbelen met anekdotes en leuke dingen die gebeurd zijn in mijn leven en in mijn carrière”, vertelt Karen daarover aan HLN Showbits.

“Het wordt een soort van one woman show met een beetje comedy. Het wordt gewoon iets met veel humor en ook iets met muziek uiteraard”, legt ze uit. Maar uiteraard zorgde dat nieuws meteen voor heel wat ongerustheid bij de kijkers van ‘Familie’. Zij vrezen namelijk dat haar personage Vanessa daardoor uit de reeks zal verdwijnen.

Maar gelukkig stelt ze haar fans meteen gerust. “Voorlopig hoeven jullie je zeker geen zorgen te maken dat ik eruit ga nee, zeker niet”, beklemtoont Karen. “Maar als het natuurlijk zo druk wordt, kan je wel eens vragen aan de schrijvers van: kan je de rol een klein beetje aanpassen zodat ik hier niet meer elke dag moet zijn? Dus daar wordt wel rekening mee gehouden, dat wel”, aldus de zangeres. De tickets voor de voorstelling ‘De eerste keer’ gaan op vrijdag 17 maart om 10 uur in verkoop via deze link.

Laatste nieuws