Verdwijnt Gordon binnenkort van het scherm? Nederlandse presentator hakt moeilijke knoop door Nieuws
Nieuws

Verdwijnt Gordon binnenkort van het scherm? Nederlandse presentator hakt moeilijke knoop door

Verdwijnt Gordon binnenkort van het scherm? Nederlandse presentator hakt moeilijke knoop door

Gordon maakte de laatste jaren heel wat tv-programma’s voor de commerciële zender SBS6. Toch heeft hij nu een drastisch besluit genomen, want hij wil zijn contract bij de zender niet verlengen. Wat is hij van plan? Dat verklapt hij nu zelf.

Gordon woont al een tijdje in Dubai, maar in Nederland schittert hij geregeld nog op tv. Eén van de bekendste programma’s die hij onlangs presenteerde, is ‘Down The Road’. Net zoals ‘The Cube’, ‘5 Tegen 5 en ‘Mars Tegen Venus’, maakte hij dat programma voor SBS6. De presentator maakt nu erg opvallend nieuws bekend.

Zo verklapt Gordon aan De Telegraaf dat hij zijn contract bij de commerciële zender niet zal verlengen. “Op 1 december kan de vlag uit”, klinkt het. Waarom hij die beslissing neemt? “Ik wil het even heel rustig aan doen”, geeft hij toe. “Ik ga geen verbintenissen meer aan met wie dan ook. Ik wil lekker op freelancebasis blijven werken. Ik word ook 55 dit jaar, hé”, legt hij uit.

Dat betekent echter niet dat hij geen tv-programma’s meer wil maken. Gordon zegt zelfs dat hij nog heel wat ideeën heeft. “En nieuwe plannen en leuke dingen die ik zelf wil gaan ontwikkelen”, gaat hij verder. Zo zou hij misschien wel een programma willen maken over het huwelijk met zijn Australische vriend. “Dat zou wel heel leuk zijn, hé, ‘Gordon Gaat Trouwen’. Uiteindelijk krijgen mensen dan toch de finale die ze toen niet hebben gekregen”, lacht hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws