Verdwijnt er straks nog een belangrijk personage uit 'Familie'? "Hij gaat haar iets aandoen!" Nieuws
Nieuws

Verdwijnt er straks nog een belangrijk personage uit 'Familie'? "Hij gaat haar iets aandoen!"

Verdwijnt er straks nog een belangrijk personage uit 'Familie'? "Hij gaat haar iets aandoen!"

De terugkomst van Lars (Kürt Rogiers) in 'Familie' zorgt meteen voor heel wat commotie bij de kijkers. Zij voorspellen zelfs dat er binnenkort iemand zal sterven.

Nu Lars opnieuw in het land is vragen velen zich af of hij en Veronique (Sandrine André) opnieuw een koppel zullen vormen. Ook is het nog spannend afwachten wat er allemaal opnieuw zal veranderen bij Wolff & Bos.

Sinds Lars zijn vertrek, werkt Koen (Sieg De Doncker) namelijk samen met Veronique aan de top van het bedrijf. De kijkers voorspellen dan ook niet veel goeds voor de toekomst. Zo denken verschillende fans dat er binnenkort een personage zal sterven, namelijk Brigitte (Janine Bischops).

"Ik denk dat Koen Brigitte iets gaat aandoen omdat ze niet komt opdagen op de raad van bestuur. En ze moeten haar stem hebben om Lars buiten te krijgen", lezen we op een fanaccount van 'Familie'. Anderen zijn het daarmee eens. "Ik heb ook zo'n vermoeden", klinkt het bij iemand anders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws