ShowbizzTime

Vanavond start 'The Masked Singer' met boordevol nieuwigheden: dit verandert er allemaal

The Masked Singer
I Foto: VTM I
door Redactie

Vanavond start eindelijk het gloednieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. En dat nieuwe seizoen gaat ook gepaard met heel wat nieuwigheden.

Het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ zal er dit jaar een pak anders uitzien dan de voorbije twee jaar. Allereerst maakt Jens Dendoncker zijn debuut als presentator. Hij neemt de fakkel over van Niels Destadsbader. Bart Cannaerts en Tine Embrechts versterken dan weer het speurdersteam.

“We komen dit seizoen ook echt te weten wie de beste speurder is”, verklapt Jens in een persbericht van VTM. “Die wordt in de finale beloond met een hele straffe prijs”, aldus de presentator. Daarnaast telt ‘The Masked Singer’ dit jaar heel wat meer pakken. Zo krijgen we in totaal maar liefst veertien pakken te zien.

Zij worden opgedeeld in twee groepen van zeven, die week om week optreden. Elke week moet een andere groep afscheid nemen van één Masked Singer, die ontmaskerd wordt. De acht Masked Singers die na zes shows nog in de running zijn komen samen in de grote samensmelting: The Big Bang. Vanaf dan gaat het in één rechte lijn richting finale.

Laatste nieuws