Valt er na Koen binnenkort nog een dode in 'Familie'? "Dat personage verdwijnt" Nieuws
Nieuws

Valt er na Koen binnenkort nog een dode in 'Familie'? "Dat personage verdwijnt"

Valt er na Koen binnenkort nog een dode in 'Familie'? "Dat personage verdwijnt"

De rol van Koen Peyskens (Sieg De Doncker) is uitgespeeld in 'Familie'. Samen met Lars (Kürt Rogiers) dumpte Veronique (Sandrine André) zijn lijk in het water nadat ze hem een dodelijke klap gaf met een laptop. Maar volgens de kijkers zal er weldra nog een personage uit de populaire soap verdwijnen.

Nu Quinten (Maxime De Winne) alles heeft opgebiecht aan Hanne (Margot Hallemans) zijn veel fans ervan overtuigd dat het nooit meer goedkomt tussen de twee. "Quinten is te ver gegaan. Hanne heeft genoeg van al zijn leugens", klinkt het bij enkele kijkers op sociale media.

Meer zelfs: zij denken dat Quinten voorgoed zal verdwijnen uit de serie. "Ik denk dat Quinten toch naar de politie zal gaan omdat Hanne hem niet kan vergeven" en "Quinten gaat zichzelf aangeven bij de politie en gaat zo uit de reeks", schrijven enkele fans.

Hoewel veel kijkers een tijdje dachten dat Quinten zou sterven, zijn de meeste fans er nu dus van overtuigd dat hij opgesloten zal worden in de gevangenis. Wij zijn alvast benieuwd of hun voorspellingen zullen uitkomen binnenkort!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws