Vakantie van Goedele Liekens verandert in nachtmerrie: "Wil ik nooit meer meemaken" Nieuws
Nieuws

Vakantie van Goedele Liekens verandert in nachtmerrie: "Wil ik nooit meer meemaken"

Vakantie van Goedele Liekens verandert in nachtmerrie: "Wil ik nooit meer meemaken"

De vakantie van Goedele Liekens is veranderd in een nachtmerrie. De politica trok richting het Oostenrijkse skioord Sölden, maar nog voor haar vlucht liep het al helemaal mis. Dat vertelt ze deze week in Dag Allemaal.

Voor Goedele Liekens is het nieuwe jaar alvast slecht begonnen. Toen ze op weg was naar de luchthaven voor haar skitripje naar Oostenrijk, is ze overvallen. Dat gebeurde toen ze een korte tussenstop maakte met haar wagen aan een winkel om iets op te halen.

“Ik laat mijn spullen normaal nooit onbeheerd achter in de wagen, maar ik zou maar enkele minuten wegblijven”, legt ze uit in Dag Allemaal. “Toen ik weer uit de winkel kwam, zag ik dat twee mannen bezig waren om mijn auto leeg te halen. Die was nochtans op slot, maar later heb ik gezien dat ze het portier aan de passagierskant geforceerd hadden. Volgens de politie hebben die bandieten met een scanner gezien dat er elektronica in mijn koffer zat”, aldus Goedele.

“Toen heb ik iets gedaan waarvan ik altijd tegen mijn dochters zeg dat ze dat nooit mogen doen: ik ben beginnen te roepen en heb mij verweerd”, vertelt Goedele. Maar dat leverde helaas niets op. De dieven konden er met haar bagage vandoor gaan.

Medicatie gestolen

“In die koffer zat álles wat ik op reis nodig had: mijn iPad, mijn kleren, zelfs mijn medicatie ... Ik had zelfs geen onderbroek meer. Mijn vlucht heb ik nog gehaald, maar dus zonder bagage. Ik heb ter plaatse alles nieuw moeten kopen. 't Was nog ’n heel gedoe om mijn medicatie vast te krijgen. Enfin, eind goed al goed, maar dit wil ik toch niet meer meemaken. Ik ben serieus geschrokken", besluit de politica.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws