Twee weken na haar plotse vertrek uit 'Big Brother': zo gaat het nu met Chiara haar thuissituatie Nieuws
Nieuws

Twee weken na haar plotse vertrek uit 'Big Brother': zo gaat het nu met Chiara haar thuissituatie

Twee weken na haar plotse vertrek uit 'Big Brother': zo gaat het nu met Chiara haar thuissituatie

Het is inmiddels al bijna twee weken geleden dat Chiara het 'Big Brother'-huis vrijwillig verliet wegens privéomstandigheden. Op haar sociale media onthult de Nederlandse blondine nu hoe het ondertussen met haar gaat.

Op woensdag 1 maart verliet Chiara het 'Big Brother'-huis. Aan de gesprekken tussen de bewoners konden we afleiden dat het Chiara's familie was die gevraagd had om haar naar huis te laten komen. Uit een gesprek van Charlotte konden we ook al afleiden dat er iets aan de hand was met Chiara's moeder.

Ondertussen zijn we bijna twee weken verder en heeft Chiara op haar Instagramverhaal een update gegeven over hoe het met haar gaat. "Mijn vertrek was in één woord: heftig. Ik had me hier mentaal niet op kunnen voorbereiden en ik heb daar best wel wat last van gehad", bekent Chiara.

Ze onthult ook al iets meer over haar privésituatie. "Naast afscheid nemen van het huis en de medebewoners kreeg ik ook slecht nieuws. Je verlaat niet zomaar na zeven weken het huis. Ik zal hier over een tijdje meer uitleg over geven. Voor nu kan en wil ik dat nog niet", aldus Chiara. Maar ze stelt haar fans wel gerust. "Ondanks mijn thuissituatie, het vertrek en niet te vergeten de shitload aan haat gaat het met mij prima", klinkt het.

Bron: Instagram Stories @csiddu
Bron: Instagram Stories @csiddu
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws