Twee weken na haar horrorcrash: Chayenne Van Aarle deelt aangrijpende beelden van verwondingen Nieuws
Nieuws

Twee weken na haar horrorcrash: Chayenne Van Aarle deelt aangrijpende beelden van verwondingen

Twee weken na haar horrorcrash: Chayenne Van Aarle deelt aangrijpende beelden van verwondingen

Twee weken geleden raakte Miss België 2022 Chayenne Van Aarle betrokken bij een zwaar auto-ongeval. Ze liep daarbij verschillende verwondingen op. Op Instagram heeft de voormalige Miss België nu een filmpje gedeeld waarin haar verwondingen duidelijk te zien zijn.

“Ik heb een kneuzing in de wervels onderin mijn rug en één wervel waar een stukje afbrak. Daarnaast heb ik een breuk in mijn hand, wat snijwonden, een blauw oog en zien mijn longen blauw door de impact van de airbag”, vertelde Chayenne een dag na haar ongeval in Het Laatste Nieuws over haar verwondingen.

Op Instagram heeft Chayenne nu een bijzondere video gedeeld van haar herstel. Daarin zijn de letsels in haar gezicht duidelijk zichtbaar. "Motivatie", schreef ze bij het filmpje.

De ex-Miss wordt dan ook overstelpt met steunbetuigingen. "Je bent zo sterk!”, “Vechter!”, “Je bent een voorbeeld!”, “Powerwoman!” en “Goed bezig!”, klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws