Trisha neemt een ingrijpende beslissing over zichzelf: “Voor 495 euro al” Nieuws
Nieuws

Trisha neemt een ingrijpende beslissing over zichzelf: “Voor 495 euro al”

Trisha neemt een ingrijpende beslissing over zichzelf: “Voor 495 euro al”

Zangeres Trisha ziet licht aan het einde van de tunnel. Ze komt uit een zeer moeilijke periode, maar het gaat intussen echt beter met haar.

“Eindelijk heb ik weer goeie vooruitzichten”, legt Trisha uit in Dag Allemaal. “Ik heb me uit die diepe burn-out kunnen spartelen en voel me elke dag sterker worden. Ik kan dus ook weer promo voeren om op te treden.”

Trisha wil veel boekingen krijgen en grijpt daarom in. ”Om mezelf te herlanceren heb ik beslist dat men mij voor amper 495 euro al kan boeken. Ik doe nu ook weer alles in eigen beheer. Wie weet komt er ooit iemand mij versterken, maar voorlopig is het ‘mijn regels, mijn centen’, voilà.”

Ook financieel gaat het beter met Trisha. “Na het overlijden van Ignace (Crombé, haar ex-man die vorig jaar overleed aan pancreaskanker, red) heeft onze dochter Axelle (11) zijn huis in Deerlijk geërfd. Hij had wel geen schuld­saldoverzekering, dus heb ik aan mijn spaarcenten moeten zitten. Dat heeft me de voorbije maanden veel stress bezorgd, maar binnenkort woon ik dus daar met mijn vier kinderen en hoef ik geen lening af te betalen”, weet Trisha.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws