Trailer van 'De Allerslimste Mens' is waanzinnig knap: "Het is echt een groot spektakel" Nieuws
Nieuws

Trailer van 'De Allerslimste Mens' is waanzinnig knap: "Het is echt een groot spektakel"

Trailer van 'De Allerslimste Mens' is waanzinnig knap: "Het is echt een groot spektakel"

Binnenkort is 'De Allerslimste Mens' terug op tv. De trailer werd alvast op de mensen losgelaten.

De trailers van 'De Slimste Mens' waren de voorbije jaren geweldig om naar te kijken. Met dit filmpje hebben ze zichzelf nog een keer overtroffen. Ditmaal is Erik Van Looy een tijdrijziger. Hij is onder meer de Romeinse Keizer, alsook Stalin in de Tweede Wereldoorlog.

"Het basisidee achter de spot is logisch en evident: het is het twintigste seizoen van ‘De slimste mens’, dus gaan we terug in de tijd", legt Erik Van Looy uit aan HLN. "Het is ‘De slimste mens’ door de eeuwen heen. Tijdens de voorbereidingen heb ik ook gezegd dat ik tot in de pré-historie zou willen terug gaan."

“Het klopt ook dat die filmpjes elk jaar straffer worden", vervolgt de presentator. "En spectaculairder. Het is precies een set van Adil El Arbi en Bilall Fallah. Het is echt groot spektakel. Onze promospot is telkens weer een echte kortfilm waarbij de makers zich elk jaar overtreffen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws