Tomas De Soete komt met verrassing van jewelste na plots ontslag bij VRT Nieuws
Nieuws

Tomas De Soete komt met verrassing van jewelste na plots ontslag bij VRT

Tomas De Soete komt met verrassing van jewelste na plots ontslag bij VRT

Tomas De Soete heeft zopas zijn ontslag gekregen bij de openbare omroep. Dat nieuws werd bevestigd aan de redactie van Het Laatste Nieuws. Maar nu is er ook groot nieuws uitgelekt over de 46-jarige radiopresentator.

Volgens Het Laatste Nieuws zou Tomas De Soete namelijk al een nieuwe job op het oog hebben. "Volgens verschillende bronnen zou de radiostem een nieuwe job bij DPG Media-zender Willy in overweging nemen", klinkt het bij de krant.

"Tomas De Soete was de voorbije weken in verregaande gesprekken met Willy om daar straks het ochtendblok van Wim Oosterlinck over te nemen als die met ‘ouderschapsverlof’ gaat", schrijft Het Laatste Nieuws. Dat nieuws hebben ze via verschillende bronnen vernomen.

Eén bron laat weten dat de gesprekken zo goed als afgerond zijn, volgens een andere bron zou De Soete zelfs al getekend hebben bij radiozender Willy. De Soete werd bekend als radiopresentator bij Studio Brussel, maar moest opstappen bij de VRT in het kader van het nieuwe transformatieplan van de openbare omroep.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws