Tom Waes komt met groot nieuws: "Heb iets te vertellen" Nieuws
Nieuws

Tom Waes komt met groot nieuws: "Heb iets te vertellen"

Tom Waes komt met groot nieuws: "Heb iets te vertellen"

Twee maanden geleden raakte bekend dat Tom Waes en zijn vriendin Mieke Morel na achttien jaar een punt achter hun relatie hadden gezet. Maar nu heeft de presentator ook goed nieuws te melden.

Zo komt er een nieuw seizoen aan van 'Kamp Waes' én Tom is nog op zoek naar kandidaten. Dat maakte hij zelf bekend in een video op zijn Instagrampagina.

"Ik heb iets te vertellen", begint de presentator. "En dat gaat hierover. Meer dan twee jaar geleden volgden jullie massaal hoe vijftien gewone burgers op de proef werden gesteld door de Belgische Special Forces", aldus Tom.

"Wel, ik heb straf nieuws", vervolgt hij. "‘Kamp Waes’ komt terug. En ik ben op zoek naar kandidaten. Denk je dus dat er in jou een Special Forces-operator schuilt? Schrijf je dan in en wie weet tot binnenkort", besluit hij. Wie geïnteresseerd is om mee te doen kan zich inschrijven via deze link.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws