Tom Waes heeft zeer somber nieuws te melden over zijn gezondheid en moet drastisch besluit nemen Nieuws
Nieuws

Tom Waes heeft zeer somber nieuws te melden over zijn gezondheid en moet drastisch besluit nemen

Tom Waes heeft zeer somber nieuws te melden over zijn gezondheid en moet drastisch besluit nemen

Tom Waes (54) zou normaal gezien afgelopen vrijdag te gast zijn bij de liveshow ‘Welcome to the AA’, de podcast van Alex Agnew en Andries Beckers die zijn 5-jarige jubileum viert. Maar helaas moest de presentator verstek geven. Hij kwam namelijk zwaar ten val tijdens een fietsrit.

Vrijdag vierde Alex Agnew en Andries Beckers het 5-jarige jubileum van hun podcast ‘Welcome to the AA’ in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Tom Waes zou daar normaal gezien te gast zijn, maar hij moest zijn gastoptreden noodgedwongen annuleren. Dat nieuws maakte Alex Agnew vrijdag zelf bekend.

Tom Waes is namelijk zwaar ten val gekomen met zijn fiets nadat zijn wielen in een tramspoor bleven haken. Hij brak daarbij vier ribben en zijn sleutelbeen. Hoewel hij toch nog wilde komen, moest hij op het laatste moment toch verstek geven door de pijn.

“Sorry mannen, het gaat echt niet. Ik kan amper spreken, alles doet pijn. Het zal voor de volgende keer zijn”, klonk het. Alex Agnew liet ook nog weten dat Tom Waes vandaag geopereerd moet worden. "“Maandag moet hij onder het mes", aldus Agnew. Wij wensen hem alvast een spoedig herstel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws