Tom en Kato van The Starlings krijgen bakken kritiek over zich heen na 'Eurosong'-nederlaag: "Beschamend!" Nieuws
Nieuws

Tom en Kato van The Starlings krijgen bakken kritiek over zich heen na 'Eurosong'-nederlaag: "Beschamend!"

Tom en Kato van The Starlings krijgen bakken kritiek over zich heen na 'Eurosong'-nederlaag: "Beschamend!"

Het mocht net niet zijn voor The Starlings. Tom Dice en Kato Callebaut eindigden op de tweede plaats en daar moeten ze nu nog wat over kwijt op sociale media. De artiesten moeten al snel heel wat harde commentaar slikken.

Afgelopen zaterdag vond de grote finale van ‘Eurosong’ plaats en Gustaph kwam als de winnaar uit de bus. Tom Dice en Kato Callebaut moeten tevreden zijn met een tweede plaats, maar dat nieuws komt hard aan. “De jury was duidelijk geen vriend van ons”, schrijft Kato op Instagram. Ook Tom is teleurgesteld in de jury. “Er is amper over onze performance, stemmen en muziek gepraat. Het voelde als een gebrek aan respect voor het werk dat hierin is gekropen”, klinkt het misnoegd.

The Starlings kregen één punt minder dan Gustaph en Tom en Kato wijzen duidelijk naar de juryleden. Van hen kregen ze namelijk slechts 94 punten. “We stellen ons heel veel vragen. Of we daar een een eerlijk antwoord op zullen krijgen van die mensen, daar twijfel ik aan”, zegt Tom. “Het voelt niet goed”, voegt de zanger er nog aan toe. Toch laten veel ‘Eurosong’-kijkers dat ze het verlies simpelweg moeten accepteren.

Zo vinden velen de posts van Tom en Kato beschamend. “Wat een slechte verliezers zeg! Had ik nooit gedacht”, “Als je meedoet aan een wedstrijd moet je je neerleggen bij de beslissing van een jury”, “Wat een kapsones”, “Er zijn winnaars en verliezers bij zo’n wedstrijd. Je moet maar tegen je verlies kunnen, anders doe je best niet mee” en “Aanvaard jullie verlies en gun het Gustaph”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws