Tom Boonen stelt voor het eerst zijn 14 jaar jongere vriendin Wiebeke voor: "Al een jaar samen" Nieuws
Nieuws

Tom Boonen stelt voor het eerst zijn 14 jaar jongere vriendin Wiebeke voor: "Al een jaar samen"

Tom Boonen stelt voor het eerst zijn 14 jaar jongere vriendin Wiebeke voor: "Al een jaar samen"

Deze week raakte bekend dat Tom Boonen (42) en zijn vriendin Lore Van de Weyer (39) na twintig jaar een punt hebben gezet achter hun relatie. De ex-profwielrenner gaf in Humo ook al aan dat hij een nieuwe vriendin heeft. Nu raakte ook bekend wie zijn nieuwe vriendin is.

Zo heeft de voormalige profwielrenner de liefde gevonden bij de 14 jaar jongere Wiebeke De Wachter (28). Zij is een nichtje van veldrijder Eli Iserbyt. En blijkbaar vormen de twee ook al een tijdje een koppel. Zo schuimde Tom Boonen afgelopen zomer al de festivals af met zijn nieuwe vriendin.

“We hebben daar nooit een geheim van gemaakt", aldus Tom Boonen in Het Laatste Nieuws. "Alleen was het de eerste keer dat iemand me de vraag stelde", vertelt hij. De ex-wielrenner doelt daarmee op het interview dat hij deze week gaf in Humo en waarin hij voor het eerst sprak over zijn nieuwe vriendin.

Wiebeke komt uit Gent, maar woont al een jaar bij Tom in Mol. “Intussen zijn we allemaal goed gesettled", aldus Tom. “Wiebeke woont bij me in, maar het contact met Lore was nooit beter", vervolgt hij. "Sinds we uit elkaar zijn, lijkt er iets van ons te zijn afgevallen. Lore kan het ook prima met Wiebeke vinden", aldus de voormalige profwielrenner.

Wiebeke De Wachter. Bron: Facebook
Wiebeke De Wachter. Bron: Facebook
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws