Tom Boonen onthult pijnlijke reden van plotse breuk met Lore: "Daardoor uit elkaar" Nieuws
Nieuws

Tom Boonen onthult pijnlijke reden van plotse breuk met Lore: "Daardoor uit elkaar"

Tom Boonen onthult pijnlijke reden van plotse breuk met Lore: "Daardoor uit elkaar"

Tom Boonen (41) en zijn vriendin Lore Van de Weyer (39) hebben na twintig jaar een punt gezet achter hun relatie. Dat bevestigt de ex-profwielrenner deze week in Humo. Nu onthulde hij ook meer over de reden van hun breuk.

Tom Boonen en zijn vriendin Lore vormden al sinds 2003 een koppel. Samen hebben ze ook twee dochtertjes: tweeling Jacqueline en Valentine (8). "Ik denk dat de tijd intussen wel rijp is om het hier te zeggen: Lore en ik zijn inderdaad al even uit elkaar", vertelt de ex-wielrenner in Humo.

Maar Tom en Lore komen wel nog altijd goed overeen. "We lopen elkaars deur plat, gaan nog samen op vakantie, maar wonen niet meer samen", aldus Tom. Hij onthulde ook meer over de reden van hun plotse breuk.

"We zijn twintig jaar samen geweest, hebben hoogtes en laagtes gekend, we hebben samen veel meegemaakt, maar we zijn ook erg veranderd in die periode - net zoals iedereen", legt hij uit. "Dat leidt tot spanningen. Nadat we beslist hebben om wat afstand te nemen van elkaar, vielen alle puzzelstukjes miraculeus in elkaar", besluit de voormalige wielrenner.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws