Enorm pijnlijk voor Lore: "Tom Boonen heeft nu al nieuwe vriendin" Nieuws
Nieuws

Enorm pijnlijk voor Lore: "Tom Boonen heeft nu al nieuwe vriendin"

Enorm pijnlijk voor Lore: "Tom Boonen heeft nu al nieuwe vriendin"

Tom Boonen (41) en zijn vriendin Lore Van de Weyer (39) vormen geen koppel meer. Na twintig jaar hebben de twee een punt gezet achter hun relatie. Dat vertelt de ex-wielrenner deze week zelf in Humo. Daarin gaf hij ook een update over zijn liefdesleven.

"Ik denk dat de tijd intussen wel rijp is om het hier te zeggen: Lore en ik zijn inderdaad al even uit elkaar", bekent Tom Boonen in Humo. Tom en Lore waren twintig jaar samen en kregen samen twee dochtertjes: tweeling Jacqueline en Valentine (8).

"We hebben hoogtes en laagtes gekend, we hebben samen veel meegemaakt, maar we zijn ook erg veranderd in die periode - net zoals iedereen. Dat leidt tot spanningen", legt hij uit over hun breuk. Inmiddels zijn de twee al even uit elkaar en heeft Tom ook al opnieuw de liefde gevonden.

"Ik heb intussen een nieuwe vriendin", vertelt de ex-wielrenner. Maar veel wil hij daar niet over kwijt. "Niemand heeft zaken met wat ik in mijn privéleven doe", aldus Tom. "De kinderen, familie en vrienden zijn mee in ons verhaal, en dat is meer dan voldoende. Lore is altijd de vrouw van mijn leven geweest en ze is dat wellicht nog altijd. Ik heb twee prachtige dochters met mijn allerbeste vriendin en we gunnen elkaar alle geluk van de wereld", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws