Tom Boonen en zijn partner Lore na 20 jaar plots uit elkaar: "Nog altijd de vrouw van m'n leven" Nieuws
Nieuws

Tom Boonen en zijn partner Lore na 20 jaar plots uit elkaar: "Nog altijd de vrouw van m'n leven"

Tom Boonen en zijn partner Lore na 20 jaar plots uit elkaar: "Nog altijd de vrouw van m'n leven"

Ex-profwielrenner Tom Boonen (41) en zijn vriendin Lore Van de Weyer (39) hebben na 20 jaar een punt gezet achter hun relatie. Dat bevestigt Tom Boonen deze week in Humo.

"Ik denk dat de tijd intussen wel rijp is om het hier te zeggen: Lore en ik zijn inderdaad al even uit elkaar", vertelt Tom Boonen deze week in het weekblad Humo. De twee vormden sinds 2003 een koppel, maar gingen ook al even uit elkaar in 2006.

Samen hebben ze twee dochtertjes: tweeling Jacqueline en Valentine, die inmiddels 8 jaar oud zijn. Tom Boonen en Lore komen ook nog altijd goed overeen. "We lopen elkaars deur plat, gaan nog samen op vakantie, maar wonen niet meer samen. Alleen: we schreeuwen dat niet van de daken", aldus Tom.

Tom heeft dan ook alleen maar lovende woorden voor zijn ex. "Lore is altijd de vrouw van mijn leven geweest en ze is dat wellicht nog altijd. Ik heb twee prachtige dochters met mijn allerbeste vriendin en we gunnen elkaar alle geluk van de wereld", besluit de ex-wielrenner.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws