Tinne Oltmans kondigt heel verrassend nieuws aan over haar relatie met Oscar Willems Nieuws
Nieuws

Tinne Oltmans kondigt heel verrassend nieuws aan over haar relatie met Oscar Willems

Tinne Oltmans kondigt heel verrassend nieuws aan over haar relatie met Oscar Willems

Volgens verschillende bronnen zouden 'Lisa'-acteurs Tinne Oltmans en Oscar Willems ook in het echte leven een koppel zijn. Nu deelde de actrice ook verrassend nieuws over haar liefdesleven op Instagram.

“Wist iemand dat Lisa en Jonas ook in ’t echt een koppel zijn? Ik zag ze hand in hand lopen”, schreef een 'Lisa'-kijker een paar maanden geleden op Facebook. “Ja, die twee zijn ook in ’t echt een koppel, al een tijdje zelfs”, klonk het toen bij iemand anders.

Zelf wilden de acteurs nog niet reageren op de relatiegeruchten. “Tinne en Oscar zelf gaan daar geen commentaar opgeven”, lieten hun managers weten. Maar nu heeft Tinne wel bijzonder nieuws aangekondigd op haar Instagram Stories.

Zo vroeg Tinne aan haar volgers of zij een goede huwelijksfotograaf kennen. "Op zoek naar een trouwfotograaf", schrijft de actrice. Maar ze wil ook meteen iets duidelijk maken. "Nee, ik ga niet trouwen", laat Tinne weten. Helaas zit er dus niet meteen een huwelijk aan te komen met Oscar Willems.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws