Tine Embrechts doet erg gênante onthulling over haar man Guga Baul: "Verschrikkelijk" Nieuws
Nieuws

Tine Embrechts doet erg gênante onthulling over haar man Guga Baul: "Verschrikkelijk"

Tine Embrechts doet erg gênante onthulling over haar man Guga Baul: "Verschrikkelijk"

Tine Embrechts en Guga Baúl vormen al sinds 2014 een koppel. Samen hebben ze ook twee kinderen. Deze week was Tine Embrechts ook te zien in 'De Allerslimste Mens ter Wereld' en daar deed de actrice een wel erg gênante onthulling over haar partner.

Zo vertelt Tine Embrechts dat Guga Baúl enorme fan is van 'FC De Kampioenen'. "Laurent is verschrikkelijk fan van ‘FC De Kampioenen”, aldus Tine. En zijn bewondering voor de 'FC De Kampioenen' gaat redelijk vertelt de actrice.

"Hij heeft zelfs ooit zijn thesis gemaakt over ‘FC De Kampioenen’", vertelt Tine. Guga haalt ook voortdurend quotes boven uit de serie volgens Tine. "'Gaan we nog eens van kittekato doen?', zegt hij dan", aldus de actrice.

Uiteindelijk heeft Tine zich erover gezet. Al was er wel één moment dat ze wel ingegrepen heeft. Toen Gaston, hun oudste zoon, een jaar oud was, zette Guga hem ’s morgens voor televisie om de afleveringen van ‘FC De Kampioenen’ te bekijken. En dat was een brug te ver voor Tine. "Toen heb ik wel gezegd: ‘Neen, dat gaan we niet doen'."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws