Tina Maerevoet snoeihard voor 'Thuis'-makers na pijnlijke exit: "Geen eervol afscheid gehad" Nieuws
Nieuws

Tina Maerevoet snoeihard voor 'Thuis'-makers na pijnlijke exit: "Geen eervol afscheid gehad"

Tina Maerevoet snoeihard voor 'Thuis'-makers na pijnlijke exit: "Geen eervol afscheid gehad"

Het was voor veel kijkers een grote schok toen Paulien vorige week plots stierf in 'Thuis'. Ook Tina Maerevoet, die de rol al 15 jaar vertolkte, was erg geschrokken toen ze het nieuws hoorde. In Het Laatste Nieuws is ze dan ook niet mals voor de 'Thuis'-makers.

Zo vertelt de actrice dat ze het erg jammer vindt dat haar personage uit de reeks geschreven is. "Ik had zo uitgekeken naar de positieve verhaallijn van Paulien en Lowie die ze duidelijk aan het opbouwen waren. Ik gunde mijn personage ook een seizoen vol geluk en dromen die zouden uitkomen. Dus nee, ik vond het geen leuke keuze", geeft de actrice eerlijk toe.

Tot haar laatste draaidag had ze ook geen zin om het verhaal in de escaperoom te spelen. "Omdat er voor mij niets te spelen viel. Ik moest vallen en op de grond blijven liggen", aldus Tina. "Ik had graag een eervoller afscheid gespeeld, waarin ik als actrice nog eens al mijn registers had kunnen opentrekken. Maar het mooie acteerwerk was voorbehouden voor mijn collega’s", zegt de actrice.

Een comeback is dus uitgesloten. "Ach, in een soap kan alles. Maar een comeback hoeft niet meer. Ik ben blij dat ik een duidelijk punt kon zetten achter mijn rol. Het is mooi geweest. Vijftien jaar in een soap mogen meespelen: wie kan dat zeggen?", besluit de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws