TikTokkers Céline Dept en Michiel Callebaut maken heuglijk nieuws bekend: "Zó cute!"  Nieuws
Nieuws

TikTokkers Céline Dept en Michiel Callebaut maken heuglijk nieuws bekend: "Zó cute!" 

TikTokkers Céline Dept en Michiel Callebaut maken heuglijk nieuws bekend: "Zó cute!" 

Céline Dept en Michiel Callebaut, beter bekend als het duo CEMI, vormen al een hele tijd een koppel. Stappen de twee tortelduifjes binnenkort in het huwelijksbootje? In ‘Julie’s Dance Academy’ verklappen ze nu meer over hun grote toekomstplannen aan Julie Vermeire.

Niet alleen de nieuwe realityreeks ‘De Vermeires’ ging deze zaterdag van start. Ook de nieuwe VTM GO-reeks ‘Julie’s Dance Academy’ is vanaf dit weekend te bekijken. In dat programma gaat Julie Vermeire naar verschillende bekende Vlamingen om TikTok-dansjes te leren. In de eerste aflevering gaat Julie langs bij de bekendste TikTokker van ons land: Céline Dept.

Céline Dept is samen met haar vriend Michiel Callebaut erg bekend geworden door filmpjes te plaatsen op TikTok en YouTube. Het koppel heeft ondertussen ook al hun eigen film uitgebracht. Naast een succesvolle carrière, gaat het ook erg goed tussen de twee. Aan Julie vertelt Céline meer over haar relatie met Michiel én verklapt ze ook dat ze graag wil trouwen.

“Ik vind dat wel iets moois. Zeker als dat echt met de persoon is waar je zoveel van houdt. Dat heb ik wel echt bij Michiel. Dat is écht mijn wederhelft”, geeft Céline toe. Ook Michiel zit dat wel zitten, want hij heeft zelfs al nagedacht over hun openingsdans. “We zouden rustig starten met iets à la Ed Sheeran met ‘Perfect’. Dan denkt iedereen: ‘standaard openingsdans.’ En dan na dertig seconden ontploft de bom”, legt hij uit.

Verrassing

Céline begint te blozen als ze haar vriend hoort praten over hun bruiloft. “Altijd als ik erover begin zegt hij: ‘Jaja.’ Dan ontwijkt hij dat een beetje”, zegt ze. Toch lijken ze allebei klaar te zijn voor de volgende stap. “Het komt ervan!”, roept Céline enthousiast. "Zó cute", reageert een fan meteen onder het filmpje.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws