'Thuis'-producer reageert furieus op uitspraak Ludo Hellinx: "Wil zelf in de belangstelling staan" Nieuws
Nieuws

'Thuis'-producer reageert furieus op uitspraak Ludo Hellinx: "Wil zelf in de belangstelling staan"

'Thuis'-producer reageert furieus op uitspraak Ludo Hellinx: "Wil zelf in de belangstelling staan"

Ex-'Familie'-acteur Ludo Hellinx heeft het nog altijd moeilijk met zijn ontslag bij 'Familie'. In Dag Allemaal onthulde hij zelfs dat er ook bij 'Thuis' een drastische ontslagronde zal volgen. 'Thuis'-producer Hans Roggen reageert nu op die geruchten.

Hans Roggen is niet te spreken over de uitspraken van Ludo Hellinx. “Dat mensen moedwillig en bewust geruchten verspreiden, is erg jammer”, aldus ‘Thuis’-producer Hans Roggen. “Fijn voor hen dat zij zich daardoor belangrijk voelen, maar het schept onrust en onzekerheid bij kijkers en medewerkers. Personages zullen altijd verdwijnen uit fictiereeksen", aldus Roggen.

“’Thuis' maakt verhalen over babygeluk, puberliefdes, studentendrama’s, de eerste job, je eerste huis, je eerste kind, de zorg voor je ouders tot afscheid nemen van wie je lief is", gaat hij verder. "Verhalen van, over en met alle generaties. En dat doe je dus met personages van alle leeftijden, sociale achtergronden en afkomst. Meewerken aan geruchten of twijfel zaaien, is goed om zelf in de belangstelling te staan of je af te reageren tegen iemand." 'Thuis'-kijkers hoeven zich dus geen zorgen te maken over hun favoriete personages. "‘Thuis’ zal altijd verhalen blijven vertellen die relevant zijn voor alle leeftijden. Voor iedereen dus", besluit de producer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws