Kijkers ontdekken grote fout in 'Thuis': "Dat klopt helemaal niet!" Nieuws
Nieuws

Kijkers ontdekken grote fout in 'Thuis': "Dat klopt helemaal niet!"

Kijkers ontdekken grote fout in 'Thuis': "Dat klopt helemaal niet!"

Hoewel 'Thuis' natuurlijk nog altijd fictie is, proberen de makers steeds om zo dicht mogelijk bij de realiteit te blijven. Maar de kijkers hebben nu onlangs een grote fout ontdekt in hun favoriete soap.

Een tijdje geleden was te zien hoe de schooldirecteur de boekentassen van Zihame, Robin en andere leerlingen controleerde aan de schoolpoort. Ze doorzochten hun spullen op zoek naar softdrugs.

Maar die scène klopte niet volgens veel kijkers. “Klein foutje van de scenaristen” en "Dat klopt helemaal niet", klinkt het op sociale media. Zo mag het schoolpersoneel helemaal geen fouille uitvoeren. Om privacyredenen mogen namelijk alleen de politie of een privéfirma zo’n fouille uitvoeren in een school.

Dat vinden de kijkers erg opvallend, aangezien Tom, de papa van Robin, advocaat is. “Dit zou Robins papa Tom toch ook zou moeten weten, want hij is advocaat”, merkte een aandachtige kijker op.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws