'Thuis'-actrice Vanya Wellens krijgt het hard te verduren: "Ze heeft het allemaal verpest" Nieuws
Nieuws

'Thuis'-actrice Vanya Wellens krijgt het hard te verduren: "Ze heeft het allemaal verpest"

'Thuis'-actrice Vanya Wellens krijgt het hard te verduren: "Ze heeft het allemaal verpest"

In 'Thuis' kunnen we zien hoe Peter (Geert Hunaerts) en Vicky (Marieke Dilles) steeds dichter naar elkaar toegroeien. Maar dat zorgt nu voor veel jaloezie bij Femke, gespeeld door Vanya Wellens. Zij krijgt het nu ook hard te verduren op sociale media.

Onlangs konden we zien hoe Femke zichtbaar gekwetst was toen ze ontdekte dat haar ex-man Peter en Vicky met elkaar aan het daten zijn. Maar op veel steun hoeft Femke niet te rekenen bij de 'Thuis'-fans.

Zij hebben absoluut geen medelijden met haar. "Femke jaloers? Da’s dan pech. Nu moet ze niet meer afkomen! Ze heeft genoeg kansen gehad bij Peter, maar madam heeft ze allemaal verpest", schrijft een kijker. En daar zijn de andere 'Thuis'-fans het duidelijk mee eens.

"Femke was zelf redelijk snel om Peter in te wisselen voor Kobe en hield toen ook geen rekening met zijn gevoelens", klinkt het bij een andere kijker. En ook: "Ze dook heel snel in bed met Kobe, terwijl Peter het veel diplomatischer, discreter en rustiger aanpakt. Wie is hier dan de boeman of -vrouw?"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws