'Thuis'-actrice Tine Priem heeft slecht nieuws over haar gezondheid: "Niets lukt nog" Nieuws
Nieuws

'Thuis'-actrice Tine Priem heeft slecht nieuws over haar gezondheid: "Niets lukt nog"

'Thuis'-actrice Tine Priem heeft slecht nieuws over haar gezondheid: "Niets lukt nog"

Tine Priem werd bij het grote publiek bekend als Tamara in 'Thuis'. Maar op Instagram heeft de 34-jarige nu droevig nieuws gedeeld over haar gezondheid.

Zo schrijft de 'Thuis'-actrice dat het een tijdje geleden helemaal niet zo goed ging met haar. "2,5 jaar geleden ben ik in een burn-out beland. Volledig uitgeput, zowel mentaal als fysiek", aldus Tine Priem. "Zoveel willen doen maar niets lukte nog", vervolgt ze.

Daarom moest de actrice ook een tijdje verplichte rust nemen. "Tijdens mijn verplichte rust begon ik voorzichtig aan mijn herstel. Stapje voor stapje. Veel slapen, luisteren, mediteren, stretchen, lezen, wandelen, goed eten, pilates, yoga, schrijven, dankbaar zijn en zoveel meer", schrijft Tine.

Gelukkig is de actrice intussen aan de beterhand. "Ik kan nu zeggen dat ik zowel fysiek als mentaal sterker sta dan ooit. Waarom vertel ik dit? Het is oké om te zeggen dat het even niet gaat. En weet dat het goed komt", sluit ze haar bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws