'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck bloedeerlijk: "Gaat niet goed met mijn gezondheid" Nieuws
Nieuws

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck bloedeerlijk: "Gaat niet goed met mijn gezondheid"

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck bloedeerlijk: "Gaat niet goed met mijn gezondheid"

Actrice Lynn Van den Broeck, die Viv speelt in 'Thuis' heeft het razend druk. Naast haar rol in 'Thuis', is ze bezig met de voorbereidingen van een theaterproductie met het Fakkeltheater en baat ze nog haar B&B uit met haar lief Mathias Vergels. En dat eist blijkbaar zijn tol op haar lichaam ...

Dat deelde ze in een eerlijke post op haar Instagrampagina. "Nog twee weken even knallen en doorbijten", staat er te lezen. "Energielevel is nog niet waar het moet zijn. Er overvalt mij nog vaak een soort van vermoeidheid en duizeligheid die ik echt moeilijk kan plaatsen. Ik moet vooral leren niet te veel van mijn lichaam te willen. Ik moet niet verwachten dat alles zich kan herstellen op een paar weken tijd."

"Het is nu vooral luisteren naar dat lijf en rust nemen wanneer het kan", gaat ze verder. Lynn krijgt veel steun en lof voor haar eerlijke post. "Schitterende ingesteldheid, Lynn", reageert iemand. "Hartjes voor jou. Knuffel volgt", lezen we bij iemand anders.

IJzertekort

In een eerdere post op haar Instagram Stories gaf Lynn ook al aan dat ze problemen heeft met haar gezondheid. "Ik heb een beetje problemen gehad met mijn gezondheid, dat kwam blijkbaar door een ijzertekort", gaf ze toen aan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws