'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck geeft heel haar boezem prijs Nieuws
Nieuws

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck geeft heel haar boezem prijs

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck geeft heel haar boezem prijs

Lynn Van den Broeck geniet met haar 'Thuis'-collega en vriend Mathias Vergels van een deugddoende vakantie in Congo. Ze maken geregeld tripjes en genieten van het mooie weer, waar hier in ons land voorlopig toch weinig sprake van is.

Lynn Van den Broeck vertolkt al bijna vier jaar de rol van Viv in 'Thuis'. Op de set leerde ze Mathias Vergels kennen en zo werden ze een koppel. Momenteel zitten ze dus in Congo en ze delen er hele leuke beelden van op Instagram.

Lynn en Mathias bezoeken verschillende steden in Congo, maar ook ongerepte natuur. Daarnaast bezochten ze ook al schrijnende zaken, zoals straten vol afval of een onderkomen ziekenhuis. Het hoort er in Congo allemaal bij.

Tegelijkertijd genieten ze ook nog wat van de rust. Zo deelde Lynn op Instagram Stories een foto waarop ze aan het zonnen is. Dat ze daarbij voel in haar boezem laat kijken, neemt ze er graag bij.

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck geeft heel haar boezem prijs
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws