‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck compleet gebroken en neemt drastisch besluit: “Voel me er slecht bij” Nieuws
Nieuws

‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck compleet gebroken en neemt drastisch besluit: “Voel me er slecht bij”

‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck compleet gebroken en neemt drastisch besluit: “Voel me er slecht bij”

Actrice Lynn Van den Broeck (30) maakte vier jaar haar intrede in 'Thuis' als de goedlachse Viv. Maar in het echte leven blijkt de actrice een heel gevoelig persoon te zijn. In Dag Allemaal vertelt ze daar nu meer over.

“Ik ben heel gevoelig", steekt de 'Thuis'-actrice van wal. "Het merendeel van de tijd ben ik opgewekt, maar er zijn mindere periodes. Vaak zonder reden, gewoon door de hormonen, vrouwen kennen dat", aldus Lynn. Gelukkig kan ze dan terecht bij haar grote liefde, Mathias Vergels.

"Als ik een offday heb, kan ik dat moeilijk wegsteken. Mathias merkt snel als er iets scheelt. Met hem kan ik makkelijk over mijn gevoelens praten", vertelt de actrice. Lynn onthult ook dat ze heel snel weent. "Megarap. Echt!", aldus de 'Thuis'-actrice. Daarom heeft Lynn nu ook een drastisch besluit genomen.

"Ik kijk al een jaar niet meer naar het nieuws, omdat ik daar niet goed mee overweg kan. Ik voel me fysiek en emotioneel slecht bij harde beelden. Dat gevoel van machteloosheid raakt me", vertelt de actrice. Op zondagen gaat haar lief Mathias ook eten uitdelen in Brussel met de Brothers of Solidarity. "Ik ben een paar keer meegegaan, dat is altijd heel heftig, zeker als daar een mama staat met twee kindjes is het even slikken en vechten tegen de tranen", aldus Lynn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws