Thomas Vanderveken onthult erg triest nieuws over zoontje: "Tien dagen in het ziekenhuis gelegen" Nieuws
Nieuws

Thomas Vanderveken onthult erg triest nieuws over zoontje: "Tien dagen in het ziekenhuis gelegen"

Thomas Vanderveken onthult erg triest nieuws over zoontje: "Tien dagen in het ziekenhuis gelegen"

Thomas Vanderveken en Véronique Leysen mochten afgelopen zomer hun derde zoontje verwelkomen. De fiere papa beantwoordt ‘De 16 vragen van De Wachter’ en onthult plots somber nieuws over een van zijn kinderen.

Thomas Vanderveken is al sinds 2008 samen met Véronique Leysen. Het koppel heeft drie zonen samen en in juni 2022 mochten ze hun jongste kindje in de armen sluiten. Aan Het Laatste Nieuws verklapt het VRT-gezicht dat hij het meest dankbaar is voor zijn gezondheid en die van zijn kinderen.

Vervolgens geeft hij een opmerkelijk antwoord op de vraag wat hem ongelukkig maakt. “Alles dat de kinderen raakt, natuurlijk”, zegt Thomas. Dan onthult hij dat een van zijn zonen in zijn eerste levensjaar redelijk veel ziek is geweest. “Op zeker ogenblik lag hij tien dagen in het ziekenhuis met RSV. Ik werd zot”, biecht hij op. RSV is een virus waar mensen grieperig of verkouden van kunnen worden en vooral baby’s kunnen soms ernstig ziek worden.

Dat hij daardoor helemaal zot werd, komt volgens hem doordat vader worden hem fundamenteel veranderd heeft. “Kwetsbaar gemaakt”, verduidelijkt Thomas. “Mijn hart zit niet meer hier (wijst naar zijn borst), het heeft pootjes gekregen en het loopt dáár. Waar andere mensen er een mes in kunnen steken”, legt hij uit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws