Thomas Vanderveken moet zeer drastische beslissing nemen door geboorte van zoontje: "Niet makkelijk" Nieuws
Nieuws

Thomas Vanderveken moet zeer drastische beslissing nemen door geboorte van zoontje: "Niet makkelijk"

Thomas Vanderveken moet zeer drastische beslissing nemen door geboorte van zoontje: "Niet makkelijk"

Thomas Vanderveken is in juni voor de derde keer papa geworden van een zoontje, die de naam Romeo kreeg. Zijn andere zoontjes, Otto en Isaï, zijn ondertussen 5 en 2,5 jaar oud. Daardoor moest de presentator nu enkele ingrijpende beslissingen nemen.

Zo zal Vanderveken niet meer te zien zijn als gezicht van '1 jaar gratis'. Wel is hij volop bezig met de voorbereiding ‘van Factcheckers’ en is hij vanaf 20 september te zien in ‘Een nacht in het museum’ op Canvas. "Die combinatie met ons gezin is niet makkelijk", vertelt Vanderveken aan Het Laatste Nieuws.

Dat Thomas '1 jaar gratis' niet meer zal presenteren was dus een bewuste keuze. "Hoe graag we ons werk ook doen, we zullen de kinderen altijd op de eerste plaats zetten. Als het erop aankomt, zal ik altijd voor hen kiezen", aldus de presentator. Daardoor moest hij nog een drastische beslissing nemen.

“Ik zou eigenlijk een reisprogramma maken voor de VRT”, vertelt Vanderveken. Maar toen was zijn vrouw, Véronique Leysen, voor de derde keer zwanger. "Ik heb meteen het plan afgeblazen, want ik kon niet de hele tijd weg zijn terwijl zij thuis zou zitten met drie kleintjes", aldus de presentator.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws