'The Voice'-winnares Louise Goedefroy verklapt grootse plannen: dit staat haar te wachten Nieuws
Nieuws

'The Voice'-winnares Louise Goedefroy verklapt grootse plannen: dit staat haar te wachten

'The Voice'-winnares Louise Goedefroy verklapt grootse plannen: dit staat haar te wachten

Afgelopen vrijdag kwamen we eindelijk te weten wie zich ‘The Voice’ van 2022 mag noemen. Niemand minder dan Louise Goedefroy uit team Natalia kreeg de meeste stemmen van het publiek. In een nieuw interview onthult ze nu al wat ze op de planning heeft staan.

Natalia doet het weer. Voor de tweede keer op rij wint haar team ‘The Voice van Vlaanderen’. Louise Goedefroy werd afgelopen vrijdag gekroond tot ‘The Voice’ en ze wordt beloond met een platencontract bij Universal én 25.000 euro. Wat ze juist gaat doen met die grote som geld, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws.

“Ik ben momenteel een huis aan het bouwen met mijn verloofde, dus dan is zo’n bedrag mooi meegenomen”, zegt Louise. Die 25.000 euro zal dus zeker goed besteed worden. “Mezelf eens goed verwennen? Dat ik de kersverse ‘Voice’ ben, is sowieso het mooiste geschenk dat ik kan krijgen”, bekent ze. Vervolgens verklapt ze ook haar muzikale ambities.

Zo zal ze binnenkort haar eerste single mogen uitbrengen op de kosten van Universal. “Ik heb geen enkel idee hoe dat nummer zal klinken, al zou ik graag iets jazzy uitbrengen”, aldus Louise. “Ik hou enorm van dat soort muziek en ik vind dat het ook bij mijn stem past”, zegt ze. Ten slotte onthult ze ook haar grote droom. “Ik hoop dat ik volgend jaar een tournee kan doen. Mijn eigen muziek brengen in rokerige, donkere jazzclubs: dat lijkt me fantastisch”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws