'The Voice van Vlaanderen' start met een knaller van formaat: “Mag winnen van mij” Nieuws
Nieuws

'The Voice van Vlaanderen' start met een knaller van formaat: “Mag winnen van mij”

'The Voice van Vlaanderen' start met een knaller van formaat: “Mag winnen van mij”

Gisteren was het eindelijk zover: de start van het nieuwe seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’. In de eerste aflevering verschenen direct enkele fantastische zangers, maar een deelnemer stak er met kop en schouders bovenuit.

Heel wat veranderingen in het nieuwe seizoen van ‘The Voice’. Zo zijn er 2 nieuwe juryleden, Jan Paternoster en Mathieu Terryn, en An Lemmens krijgt gezelschap van Aaron Blommaert. Bovendien komt het programma nu ook 2 keer per week op tv.

De eerste aflevering is meteen een gigantisch succes, want er passeren meteen geweldige kandidaten op het podium. Echter is het de 20-jarige Milan die de show steelt met zijn versie van ‘No Time To Die’ van Billie Eilish. De 4 juryleden draaien immens snel om voor hem.

Niet alleen de jury, maar ook de kijkers thuis zijn onder de indruk van Milan. Op de Instagrampagina van VTM zijn alleen maar complimentjes te lezen. “Wauw”, “Prachtige stem”, “Dit is al een winnaar voor mij”, “Kippenvelmoment” en “Hij kan wel wat met zo’n zalige stem”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws