'The Masked Singer' tijdelijk niet op tv te zien: VTM legt uit wat er aan de hand is Nieuws
Nieuws

'The Masked Singer' tijdelijk niet op tv te zien: VTM legt uit wat er aan de hand is

'The Masked Singer' tijdelijk niet op tv te zien: VTM legt uit wat er aan de hand is

Op vrijdag 17 maart kunnen we opnieuw genieten van een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer'. Maar volgende week, op vrijdag 24 maart, zal de populaire show niet uitgezonden worden op VTM.

Op vrijdag 17 maart komen de acht overgebleven Masked Singers voor het eerst samen in de grote Big Bang. Zo zullen Champignon, Raaf, Mummie, Leeuw, Tovenaar, Foxy Lady, Hippo en Minotaurus het tegen elkaar opnemen in een gloednieuwe show. Vanaf dan gaat het in één rechte lijn richting de finale.

Maar helaas zullen de fans het een week zonder hun favoriete programma moeten stellen. Zo wordt op vrijdag 24 maart geen aflevering van 'The Masked Singer' uitgezonden op VTM. En dat heeft alles te maken met onze Rode Duivels.

Op 24 maart spelen de Rode Duivels namelijk hun eerste kwalificatiewedstrijd voor het Europees Kampioenschap in Duitsland. Die wedstrijd wordt uitgezonden op VTM. Kevin De Bruyne en co nemen het dan op tegen Zweden. Een week later, op vrijdag 31 maart, worden de afleveringen van 'The Masked Singer' weer hervat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws