'The greatest dancer'-presentator Aster Nzeyimana krijgt plots zeer slecht nieuws te horen Nieuws
Nieuws

'The greatest dancer'-presentator Aster Nzeyimana krijgt plots zeer slecht nieuws te horen

'The greatest dancer'-presentator Aster Nzeyimana krijgt plots zeer slecht nieuws te horen

Afgelopen zaterdag was de tweede aflevering van 'The Greatest Dancer van Vlaanderen' te bekijken op Eén. Die gloednieuwe show is de eerste grote presentatieklus voor Aster Nzeyimana. Hij wordt daarbij bijgestaan door Siska Schoeters. Maar helaas hebben de twee nu minder goed nieuws te horen gekregen over de talentenshow.

De eerste aflevering van 'The Greatest Dancer van Vlaanderen' was meteen goed voor 640.000 livekijkers. Met uitgesteld kijken kwam dat getal op 717.000.

Helaas was er een pak minder interesse in de tweede aflevering van de gloednieuwe talentenjacht. Zo keken er slechts 563.000 mensen live naar het programma. Zelfs de herhaling van ‘F.C. De Kampioenen’ deed beter met 610.000 kijkers.

Met uitgesteld kijken erbij klokte 'The Greatest Dancer van Vlaanderen’ af op 634.000 kijkers. Dat zijn er beduidend minder dan de 717.000 van vorige week.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws