Testament André Hazes sr. ligt te grabbel: "Kinderen jarenlang voorgelogen en voor miljoenen bedrogen" Nieuws
Nieuws

Testament André Hazes sr. ligt te grabbel: "Kinderen jarenlang voorgelogen en voor miljoenen bedrogen"

Testament André Hazes sr. ligt te grabbel: "Kinderen jarenlang voorgelogen en voor miljoenen bedrogen"

Het zit er bovenarms op tussen de leden van de familie Hazes. Roxeanne, de dochter van wijlen André Hazes sr., sleepte haar moeder Rachel voor de rechter omdat ze denkt dat haar moeder gesjoemeld heeft met de erfenis van haar vader. Dat blijkt nu ook zo te zijn.

Rachel verdient al jaren miljoenen euro's met de rechten op het repertoire van zanger André Hazes en met de rechten op het gebruik van z’n naam. “Dat levert elk jaar opnieuw een bedrag met zes nullen op”, berekende de Nederlandse RTL Boulevard-verslaggever Rob Goossens eerder al.

Maar volgens dochter Roxeanne behoort dat geld toe aan haar en haar broer, André Hazes jr. Het Nederlandse weekblad Privé kon het testament nu inzien en daaruit blijkt inderdaad dat Rachel haar kinderen jarenlang voorgelogen heeft en voor miljoenen bedrogen heeft.

In het testament staat namelijk een clausule dat Rachel niets zou erven als ze gescheiden zou zijn van André sr. of als de echtscheidingsprocedure opgestart zou zijn, wat ook gebeurde. Pas na het overlijden van de zanger werd de procedure opnieuw ingetrokken. André jr. en Roxeanne zouden dus de enige erfgenamen zijn. Op 23 februari doet de rechter een definitieve uitspraak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws