'Temptation'-Pommeline overladen met reacties nadat ze halfnaakt poseert in string Nieuws
Nieuws

'Temptation'-Pommeline overladen met reacties nadat ze halfnaakt poseert in string

'Temptation'-Pommeline overladen met reacties nadat ze halfnaakt poseert in string

Pommeline Tillière werd bij het grote publiek bekend door haar deelnames aan 'Temptation Island'. Op sociale media deelt de blondine ook regelmatig pikante kiekjes van zichzelf. Dat deed de tattoo-artieste ook nu weer.

Pommeline Tillière zit sinds een tijdje op het erotische platform OnlyFans. Maar ook op haar Instagrampagina trakteert de realityster haar volgers regelmatig op sexy foto's. Op haar meest recente post, poseert Pommeline in een doorschijnend, kanten topje terwijl ze haar string hoog vasthoudt.

Maar die foto lokt nu heel wat reacties uit bij haar volgers. "Omg! Wat is er met jou gebeurd?" en "Je lijkt niet meer op je vroegere ik", klinkt het. Maar meteen springen heel wat fans in de bres voor Pommeline. Zij vinden het niet oké dat Pommeline zoveel negatieve reacties krijgt op haar lichaam. Eerder had de realityster al aangegeven dat ze de laatste jaren wat kilo's was bijgekomen.

"Jeetje wat een negatieve reacties zie ik hier voorbijkomen. Volgens mij is iedereen baas over eigen lichaam", "Niks van aantrekken meid, je bent gewoon een topvrouw", "Je ziet er prachtig uit" en "Je ziet er goed uit, laat die jaloerse mensen maar commentaar geven", reageren enkele volgers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws