'Temptation'-Megan trekt een diep uitgesneden jurkje aan en maakt al haar volgers gek: "Lekker ding" Nieuws
Nieuws

'Temptation'-Megan trekt een diep uitgesneden jurkje aan en maakt al haar volgers gek: "Lekker ding"

'Temptation'-Megan trekt een diep uitgesneden jurkje aan en maakt al haar volgers gek: "Lekker ding"

Megan Desaever vertoeft sinds kort terug in Dubai en daar geniet ze met volle teugen van. Op haar Instagrampagina deelt ze nu een opvallend kiekje en al snel wordt ze overladen met enorm veel complimentjes van haar fans.

Megan Desaever hebben we leren kennen in het televisieprogramma ‘Temptation Island’. Recent was er nog heel wat te doen rond de realityster. Zo gaf ze onder andere toe dat ze geen belastingen betaalde op haar OnlyFans-inkomsten. Ook over haar verloving met Dennis Roos, die slechts enkele weken duurde, werd heel wat geschreven.

Na de breuk met Dennis besloot Megan om alleen in Dubai te blijven. Recent keerde ze even terug naar België om enkele zaken te regelen, maar nu geniet ze terug van het mooie weer in de grootstad. Op haar Instagramverhaal deelt ze nu een knap kiekje waarop ze een kort kleedje draagt. Wat meteen opvalt is de diep uitgesneden decolleté.

Vol lof

Haar volgers vinden alvast dat Megan er fantastisch uitziet en dat laten ze maar al te graag aan haar weten. “Babe”, “Knappie”, “Gorgeous gorgeous girl”, “Lekker ding”, “Je straalt, Megan”, “Cutie”, “Jezus”, “Pretty”, “Total beauty”, “Je ziet er stralend uit met je mooie jurk”, “Love it” en “Stunning”, reageren zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws