'Temptation'-Megan showt borsten in vol ornaat en onthult cupmaat: "Ze zijn zo mooi!" Nieuws
Nieuws

'Temptation'-Megan showt borsten in vol ornaat en onthult cupmaat: "Ze zijn zo mooi!"

'Temptation'-Megan showt borsten in vol ornaat en onthult cupmaat: "Ze zijn zo mooi!"

De laatste weken is er al heel wat inkt gevloeid over Megan Desaever. De realityster kwam meermaals negatief in het nieuws, maar daar lijkt ze zich niet veel van aan te trekken. Ze geniet momenteel met volle teugen van haar vakantie in Dubai.

Megan Desaever zorgde een aantal weken geleden voor heel wat commotie nadat ze in een talkshow toegaf dat ze geen belastingen betaalt. Inmiddels loopt er ook een gerechtelijk onderzoek naar het OnlyFans-model.

Maar daar lijkt de realityster helemaal niet van wakker te liggen. Op Instagram laat Megan haar volgers volop meegenieten van haar leventje in Dubai. Zo trakteert ze hen ook regelmatig op sexy kiekjes van haar boezem. Dat doet de realityster ook nu weer.

Megan kreeg namelijk een bijzondere vraag van een van haar volgers. "Welke cupmaat heb je? Ze zijn zo mooi!", klonk het. Waarop Megan meteen een foto van haar voorgevel deelde, alsook haar cupmaat. "75 F", klonk het antwoord.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws