‘Temptation’-Megan schept eindelijk duidelijkheid: "Daarom zijn Dennis en ik uit elkaar" Nieuws
Nieuws

‘Temptation’-Megan schept eindelijk duidelijkheid: "Daarom zijn Dennis en ik uit elkaar"

‘Temptation’-Megan schept eindelijk duidelijkheid: "Daarom zijn Dennis en ik uit elkaar"

Megan Desaever en Dennis Roos zijn na een verloving van vijf weken al uit elkaar. Hun volgers konden de ruzies op de voet volgen op hun Instagrampagina's, maar nu vertelt Megan wat de echte reden is van de pijnlijke breuk.

Het ging snel tussen Megan Desaever en Dennis Roos. Twee weken nadat ze hun relatie officieel bekendmaakten, kondigden ze al aan dat ze verloofd waren. Helaas bleef dat sprookje niet duren, want ze hebben al een punt gezet achter hun relatie. Daarna volgde een grote ruzie en daar moet Megan nu wat over kwijt aan Het Laatste Nieuws.

De ruzie begon toen Megan te horen kreeg dat haar verloofde was vreemdgegaan. Dennis zou namelijk met een meisje hebben gekust in de auto, toen Megan bij de kapper zat. Echter ontkende hij dat meteen. “Hij zei over dat meisje dat zij gestoord bezig was en loog. En dat zij geobsedeerd was met hem. Dat het allemaal niet waar was”, vertelt Megan. “Maar ik ben niet dom”, bijt ze van zich af.

Uit wraak ging Megan toen alleen naar een feestje in Dubai. Volgens Dennis heeft zij daar haar nummer gegeven aan een jongen, maar dat verhaal klopt niet helemaal. “Dat was de baas van de club. Ik had gewoon mijn nummer gegeven omdat hij een samenwerking wilde doen”, verduidelijkt Megan. “Dennis heeft dat een draai gegeven alsof ik mijn nummer gaf aan iemand om te flirten. Wat dus totaal niet zo is”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws