'Temptation'-Megan pronkt met haar goedgevulde boezem in een wel erg kleine bikini: "Babe" Nieuws
Nieuws

'Temptation'-Megan pronkt met haar goedgevulde boezem in een wel erg kleine bikini: "Babe"

'Temptation'-Megan pronkt met haar goedgevulde boezem in een wel erg kleine bikini: "Babe"

Megan Desaever vertoeft al een tijdje in Dubai en daar geniet ze volop van haar nieuwe leventje. De realityster deelt nu enkele foto’s van een feestje op een jacht en ze laat zich alweer van haar meest sexy kant zien.

In België loopt er nog altijd een gerechtelijk onderzoek naar Megan Desaever, maar daar ligt ze duidelijk niet wakker van. Het ‘Temptation Island’-gezicht verblijft momenteel in Dubai en daar geniet ze van zon, zee, strand én feestjes. Op sociale media deelt ze daar geregeld leuke beelden van.

Zo nam ze haar volgers ook mee naar een exclusief feestje op een luxueuze jacht. Op haar Instagrampagina post ze nu ook drie kiekjes waarop we haar te zien krijgen in een onthullend bikinitopje. Megan laat weinig aan de verbeelding over en laat vol in haar boezem kijken. “Girls just wanna have…”, schrijft ze onder de foto’s.

Haar volgers zijn alvast onder de indruk. “Wat een leven heb je” en “The good life”, reageren ze onder andere. Ook moeten ze wat kwijt over de nieuwe plaatjes van Megan. “Mooie dame, je ziet er stralend uit”, “Sexy”, “Bom”, “Beauty”, “Babe” en “Prachtig”, klinkt het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws