'Temptation'-Megan klapt uit de biecht over breuk met Dennis: "We hebben allebei zware trust issues" Nieuws
Nieuws

'Temptation'-Megan klapt uit de biecht over breuk met Dennis: "We hebben allebei zware trust issues"

'Temptation'-Megan klapt uit de biecht over breuk met Dennis: "We hebben allebei zware trust issues"

Megan Desaever praat voor het eerst openlijk over de breuk met Dennis Roos. De ‘Temptation Island’-ster legt aan Het Laatste Nieuws uit dat de snelle verloving niet de oorzaak is van de split, maar wel een ander groot probleem.

Er wordt de laatste tijd heel wat geschreven over Megan Desaever. Eerst kregen we te horen dat ze geen belastingen betaalt op haar OnlyFans inkomsten en plots maakte ze bekend dat ze verloofd was. Twee weken nadat ze verklapte dat ze een relatie had met Dennis Roos, onthulde ze dat hij haar al ten huwelijk had gevraagd.

Nog geen vijf weken na de verloving zijn de twee alweer uit elkaar en die ruzie konden hun volgers op de voet volgen op sociale media. Megan vertelt nu voor het eerst meer over de pijnlijke breuk aan Het Laatste Nieuws. “Ik denk dat het niets met de verloving te maken heeft dat alles fout gelopen is”, verduidelijkt ze. Wat wel het probleem was? Vertrouwen.

Zo hebben ze allebei slechte relaties gehad in het verleden. “We hebben allebei zware trust issues. Hij vertrouwde mij niet, ik vertrouwde hem niet”, geeft Megan eerlijk toe. Zo stonden hun locaties steeds aan op hun smartphones en keken ze voortdurend op elkaars gsm’s. “Dat is sowieso niet gezond, dat besefte ik ook wel. Maar ja, dat waren gewoon de emoties die alles overnamen denk ik”, aldus Megan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws