ShowbizzTime

'Temptation'-Megan en haar vriend doen straffe onthulling: "Daarom zijn we zo snel verloofd"

Megan Desaever en Dennis Roos
I Foto: Instagram I
door Redactie

Megan Desaever blijft maar verbazen. Nadat ze in een talkshow vertelde dat ze geen belastingen betaalde, is er een gerechtelijk onderzoek opgestart naar de influencer wegens belastingfraude. Inmiddels is Megan ook al na vijf weken verloofd met haar Nederlandse vriend Dennis Roos. In Het Laatste Nieuws onthult het koppel nu ook waarom ze zo snel verloofd zijn.

“Het is heel snel, maar ik ben gewoon op mijn gevoel afgegaan”, vertelt Dennis in de krant. “We zijn beiden losbandig geweest in het verleden, maar daarom geloof ik ook dat we genoeg hebben van dat leventje. Het is tijd voor het serieuze werk”, legt hij uit.

De twee hebben al heel wat meegemaakt op korte tijd, maar dat heeft hun band net sterker gemaakt volgens de Nederlander. “Het was een valse start, maar desondanks zit alles prima tussen ons. En ja, natuurlijk is dit een risico. Maar laat me dit benadrukken: we zijn echt niet dom en naïef. Het gaat goed, en deze stap voelt gewoonweg als de juiste”, aldus Dennis.

Hij begrijpt ook de commentaar van anderen. “Als mensen commentaar geven dat het snel gaat, ben ik het daarmee eens”, zegt Dennis. “Maar wij weten wat we voelen”, aldus de realityster. “We willen graag aan elkaar tonen dat we echt alleen elkaar willen”, besluit Dennis.

Laatste nieuws