ShowbizzTime

'Temptation'-Demi toont voor de eerste keer in lange tijd trots haar lichaam in bikini: "Goddelijk lijf"

Demi Rutting
I Foto: Instagram I
door Redactie

Demi Rutting trakteert haar volgers op enkele prachtige bikinifoto’s. De realityster had lang een slecht zelfbeeld, maar nu pronkt ze opnieuw met haar lichaam. Al snel krijgt ze heel veel reacties van haar volgers.

Demi Rutting kennen we nog van ‘Temptation Island’. Drie jaar geleden nam ze deel aan het programma met haar toenmalige vriend Sidney. Ze besloten om samen te blijven na hun ‘Temptation’-avontuur, maar niet veel later besloten de twee om toch een punt te zetten achter hun relatie. 

In ‘Temptation Island’ kwam Demi over als een zelfverzekerde vrouw, maar dat is toch niet altijd het geval. De realityster heeft namelijk lang onzekerheden over haar lichaam gehad. Tot nu, want nu deelt ze trots een nieuwe bikinifoto. “Ik heb mij voor het eerst in mijn leven zelfverzekerd en comfortabel gevoeld om in een bikini rond te lopen”, schrijft ze onder de plaatjes. 

Haar fans bewonderen haar eerlijkheid en laten ook weten dat ze er goed uitziet. “Lekker bezig”, “Respect”, “Je mag meer dan trots zijn”, “Mooi lichaam”, “Meid, je hebt er al die tijd goed uitgezien. Van zo’n lichaam kan ik alleen maar dromen” en “Het resultaat mag er zijn”, klinkt het onder meer in de commentaren. 

Laatste nieuws