'Tempation'-Megan lokt opnieuw heel wat reacties uit: OnlyFans-ster showt borsten in vol ornaat Nieuws
Nieuws

'Tempation'-Megan lokt opnieuw heel wat reacties uit: OnlyFans-ster showt borsten in vol ornaat

'Tempation'-Megan lokt opnieuw heel wat reacties uit: OnlyFans-ster showt borsten in vol ornaat

Megan Desaever, die bekend werd door haar deelname aan 'Temptation Island', kwam de laatste meermaals negatief in het nieuws omdat ze toegaf dat ze geen belastingen betaalde. Maar daar lijkt de influencer zich niet zoveel van aan te trekken. Zo showt ze op Instagram vol trots haar rijkgevulde boezem.

Momenteel loopt er een gerechtelijk onderzoek tegen Megan Desaever wegens belastingfraude. Maar dat laat de 22-jarige influencer niet aan haar hart komen. Inmiddels trok ze met haar vriend Dennis Roos richting Dubai en raakte ook bekend dat de twee zich verloofd hebben.

Daarnaast staat Megan vooral bekend om haar pikante kiekjes op Instagram en OnlyFans. Op een van haar laatste Instagramposts laat de realityster nu wel heel diep in haar decolleté kijken. Maar haar volgers hoor je alvast niet klagen.

Zij reageren unaniem positief op het uitdagende kiekje. "Niet normaal knap", "Deze dame wordt alleen maar mooier", "De mooiste", "Prachtig!", "Verbluffend!", "Zo mooi!" en "Wauwie!", klinkt het onder meer in de comments onder de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws