Te schattig: Lyn Kerkhofs deelt wondermooi kiekje met zus Kat, Dries Mertens en hun kindjes op vakantie Nieuws
Nieuws

Te schattig: Lyn Kerkhofs deelt wondermooi kiekje met zus Kat, Dries Mertens en hun kindjes op vakantie

Te schattig: Lyn Kerkhofs deelt wondermooi kiekje met zus Kat, Dries Mertens en hun kindjes op vakantie

Lyn Kerkhofs is momenteel op bezoek bij haar zus Kat Kerkhofs en schoonbroer Dries Mertens in Istanboel, Turkije. Op haar Instagramverhaal deelde Lyn nu een prachtig kiekje van hen samen.

Lyn Kerkhofs en haar Nederlandse vriend Jaime Bruinier zijn eind vorig jaar de trotse ouders geworden van hun eerste kindje samen. Zo beviel Lyn op 18 december 2022 van een dochtertje, Billie. Kat Kerkhofs, de jongere zus van Lyn, is meter van Lyns dochtertje.

Kat Kerkhofs en Dries Mertens mochten vorig jaar ook hun eerste kindje verwelkomen. Zo beviel Kat op 26 maart 2022 van een zoontje, Ciro Romeo. Nu bracht Lyn samen met haar dochtertje een bezoekje aan haar zus Kat in Istanboel, waar Dries Mertens momenteel voetbalt voor de Turkse ploeg Galatasaray.

Samen poseren voor de spiegel

Op haar Instagramverhaal deelde ze nu ook een prachtig kiekje van hen tezamen. Zo zien we Lyn, Kat, Dries, Ciro Romeo en Billie samen poseren voor een spiegel in de lift. Lyn voegde ook nog enkele hartjes toe aan de mooie foto.

Bron: Instagram @lynkje
Bron: Instagram @lynkje

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws