Te schattig: 2-jarig zoontje van Sarah De Bie en Wout van Aert geniet volop van de sneeuwpret Nieuws
Nieuws

Te schattig: 2-jarig zoontje van Sarah De Bie en Wout van Aert geniet volop van de sneeuwpret

Te schattig: 2-jarig zoontje van Sarah De Bie en Wout van Aert geniet volop van de sneeuwpret

Sarah De Bie en Wout van Aert zijn momenteel in verwachting van hun tweede kindje samen. In januari 2021 mochten ze al een eerste kindje verwelkomen, zoontje Georges. Op Instagram heeft Sarah nu een prachtige foto gedeeld van haar oogappel.

Coming this summer …”, met die woorden maakten Sarah De Bie en Wout van Aert een maand geleden het heuglijke nieuws bekend dat ze in verwachting zijn van hun tweede kindje. Zoontje Georges, die op 4 januari 2 jaar geworden is, krijgt er deze zomer dus een zusje of een broertje bij.

Momenteel zit Sarah De Bie met haar zoontje alleen thuis in België. Haar wederhelft vertoeft op dit moment namelijk in Italië. Daar rijdt Wout van Aert de Tirreno-Adriatico.

Maar gelukkig kunnen Sarah De Bie en zoontje Georges zich zonder papa Wout kostelijk amuseren. Zo genoten ook zij van wat sneeuwpret in de tuin. Op haar Instagramverhaal deelde Sarah deze schattige foto van haar zoontje.

Bron: Instagram Stories @debiesarah
Bron: Instagram Stories @debiesarah

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws