Na slaande ruzie en schandalen: Tanja Dexters onthult nog meer pijnlijke details over haar vriend Nieuws
Nieuws

Na slaande ruzie en schandalen: Tanja Dexters onthult nog meer pijnlijke details over haar vriend

Na slaande ruzie en schandalen: Tanja Dexters onthult nog meer pijnlijke details over haar vriend

Vorig jaar ging er een filmpje viraal waarin Tanja Dexters en haar partner Michaël Peeters al vechtend over de dijk van Marbella rolden met een ander koppel. Daarna raakten ze ook verwikkeld in een drugszaak. Nu onthult de ex-Miss België nog meer pijnlijke details over haar relatie in Story.

Allereerst vertelt Tanja dat zij en haar vriend het goed stellen na alle schandalen. "Michaël is het deksel op mijn potje. We hebben allebei onze gebreken, maar daar kan je aan werken. De chemie tussen ons ... écht, ik ben horendol verliefd!", klinkt het bij een gelukkige Tanja.

Toch hebben ook zij hun ups en downs. "We hebben veel meegemaakt samen", aldus Tanja. Zo wordt het haar allesbehalve gemakkelijk gemaakt. En dat ligt voornamelijk aan haar schoonfamilie. "Michaëls mama en ex-vrouw hebben hem gepusht om bij me weg te gaan, naar een andere vrouw", bekent Tanja.

En dat heeft hij helaas ook gedaan. "Michaël heeft die weg opgezocht", vertelt Tanja openhartig. Maar dat heeft ze door de vingers gezien. "Dat vergeef ik hem. Een man blijft nu eenmaal een man", klinkt het. Maar ze blijft ook realistisch. "Net als het leven kan een relatie ook op een dag voorbij zijn", aldus Tanja.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws