ShowbizzTime

Sven Ornelis schrikt na hard verdict over zijn gezondheid: “Het is gevaarlijk"

Sven Ornelis
I Foto: Instagram I
door Redactie

Radiopresentator Sven Ornelis kreeg slecht nieuws te horen over zijn gezondheid. Nu vertelt hij op zijn website ‘Would Be Chef’ hoe hij zich voelt na de harde woorden van zijn dokter. 

Sven Ornelis bracht een bezoek aan de dokter omdat hij een hoge bloeddruk had en duizelig was. Zijn dokter trok aan de alarmbel en schreef hem meteen pilletjes voor. Ook moet hij meer bewegen en gezond eten. Eigenlijk moet hij zijn hele levensstijl aanpassen.

“De laatste keer dat hij me gewogen had was in 2016 en toen woog ik 76 kilo. Vandaag weeg ik opnieuw 97 kilo.”, bekent hij. 11 jaar geleden woog Sven nog 114 kilo en toen besloot hij al eens om zijn levensstijl volledig om te gooien. Nu is hij vooral boos op zichzelf na het slechte nieuws.

“Ik heb 11 jaar geleden zo’n grote inspanningen gedaan om af te vallen en toch heb ik me nadien weer laten gaan”, zegt hij. Ondanks dat hij een levensgenieter is, gaat hij toch proberen zich te herpakken. “Ik hoop dat ik mijn gezicht en gezondheid weer onder controle ga krijgen”, besluit Sven

Laatste nieuws