Sven Ornelis heeft duidelijke boodschap voor Joe-collega Rani De Coninck nadat noodlot toesloeg Nieuws
Nieuws

Sven Ornelis heeft duidelijke boodschap voor Joe-collega Rani De Coninck nadat noodlot toesloeg

Sven Ornelis heeft duidelijke boodschap voor Joe-collega Rani De Coninck nadat noodlot toesloeg

Veertig dagen lang was Rani De Coninck niet te horen op Joe. De presentatrice zat emotioneel heel diep en daardoor besloot ze een pauze in te lassen. Eindelijk is ze terug van weggeweest en haar collega Sven Ornelis moet daar nu wat over kwijt.

Eind januari onthulde Rani De Coninck waarom ze al sinds voor Kerstmis niet meer te horen was op Joe. Haar co-presentator Raf Van Brussel las toen een pakkende brief voor op de radio, waarin Rani uitlegde wat er juist aan de hand is. “Enkele weken geleden sloeg in onze vriendenkring het noodlot toe en oude wonden zijn plots weer opengegaan”, schreef ze onder andere.

“Door het verlies bij onze vrienden een half jaar geleden kraakte de pijn van het verlies van mijn grote zus plots door mijn ziel”, zei Rani. “De wonde ligt nu helemaal open, maar ik wil het verdriet deze keer niet onderdrukken”, vertelde ze nog. Door deze moedige bekentenis kreeg de presentatrice heel wat lieve berichtjes te horen. Dat heeft haar duidelijk deugd gedaan, want sinds deze week is Rani terug op Joe te horen.

In een interview met Dag Allemaal heeft Sven Ornelis nog wat te zeggen over zijn collega. Hij wil Rani namelijk een hart onder de riem steken. “Rani is een fantastische madam”, begint hij. “Ik heb zoveel respect voor haar. Ik ben blij dat ze dat rouwproces een plaats heeft gegeven en nu weer te horen is op Joe”, aldus Sven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws